«Τρενάρει» η Γερμανία τη συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης

Γεια σας, να δούμε πώς εξελίχθηκε η 17η Ιουνίου…

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από αρκετά χρόνια, όταν δύο θύματα κατήγγειλαν τα όσα είχαν βιώσει. Η έρευνα που ακολούθησε, διαπίστωσε ότι αρκετοί από τους ανάδοχους πατέρες ήταν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και στελέχη φημισμένων Ινστιτούτων!

Ο Κέντλερ κατείχε ηγετική θέση στο κέντρο εκπαιδευτικής έρευνας του Βερολίνου και ήταν πεπεισμένος ότι η σεξουαλική επαφή μεταξύ ενηλίκων και παιδιών ήταν ακίνδυνη. Οι αρχές του Βερολίνου είχαν κάνει αποδεκτή αυτή την πρακτική επί δεκαετίες, ενώ οι «ανάδοχοι» παιδόφιλοι λάμβαναν ακόμη και …«τακτικό επίδομα φροντίδας»!

»»» Μια άλλη παράμετρο της καραντίνας δείχνουν τα στοιχεία από την ανάλυση των αστικών αποβλήτων του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας, σύμφωνα με τα οποία καταγράφηκε μεγάλη κατανάλωση ναρκωτικών και αντικαταθλιπτικών ουσιών στην Αττική.

Είναι εντυπωσιακό ότι η κατανάλωση κοκαΐνης άγγιξε τα 800 γραμμάρια την ημέρα, και ήταν η μεγαλύτερη ποσότητα που εντοπίστηκε από το 2010, οπότε και λειτούργησε το συγκεκριμένο ερευνητικό κέντρο. Αναφορικά με τις αμφεταμίνες, η κατανάλωση αυξήθηκε κατά 650%, σε σύγκριση με το 2019.

Επίσης, αύξηση εμφανίστηκε στα ηρεμιστικά και τα αντικαταθλιπτικά, καθώς επηρεάστηκε η ψυχική υγεία σε μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, αλλά και στα αντιβιοτικά, αφού θεωρήθηκαν ουσίες «άμεσης δράσης», για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η αφίσα θα είναι σε σχήμα Α3 για ενημέρωση του κοινού, ενώ θα πρέπει να υπάρχει σχετική ανάρτηση και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, στην οποία θα περιλαμβάνεται σύντομη περιγραφή της οικονομικής ενίσχυσης που πήραν!

Όλα αυτά τα αναφέρονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας,  προκειμένου να υπάρχει …διαφάνεια για την αποζημίωση, η οποία κυμαίνεται από 300 έως 534 ευρώ.

»»» Τεράστιες ανατροπές έχουν δει οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα από την εποχή που επιβλήθηκε το lockdown, με τις εργασιακές σχέσεις να έχουν απορρυθμιστεί και την αβεβαιότητα για τα εισοδήματα τους να κυριαρχεί.

Σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας το 33% των εργαζομένων δήλωσε ότι έχει μεταβληθεί η σχέση εργασίας τους, το 19% συνεχίζει να εργάζεται με τηλεργασία και το 14% με μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση.

Περίπου 4 στους 10 εργαζόμενους (39%) δήλωσαν ότι δεν νιώθουν ασφάλεια για διατήρηση της θέσης εργασίας του, ενώ 6 στους 10 (59%) δεν αναμένουν κάποια θετική εξέλιξη στον μισθό τους, επιβεβαιώνοντας την έλλειψη αισιοδοξίας τους για την εξέλιξη των αμοιβών τους.

«Δεν υπάρχει κανένα νέο πρόγραμμα εργασίας, υπάρχει μία τεράστια αδράνεια ακόμη και στα στοιχειώδη. Ο ΟΑΕΔ όχι μόνο δεν βγάζει επιπλέον προγράμματα, αλλά ούτε αυτά που υπό κανονικές συνθήκες θα έβγαζε», δήλωσε η στο «Κόκκινο 105,5».

«Ο κ. Βρούτσης από την αρχή του χρόνου κάνει διαφημίσεις για κάτι που ήταν υποχρέωσή του, όμως δεν έχει βγάλει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Άρα, ο κόσμος που αυτή τη στιγμή έχει μείνει άνεργος δεν έχει ένα πρόγραμμα εργασίας να ενταχθεί», σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

»»» Η Άγκελα Μέρκελ προεξόφλησε ότι μέχρι τα μέσα Ιουλίου, δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία, καθώς δεν διαφαίνεται συμβιβασμός ή υποχώρηση στη διανομή του πακέτου ενίσχυσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Γερμανία ζητά τον πρώτο λόγο στην κατανομή των κονδυλίων, και διαμορφώνει μια ατζέντα που πρέπει να ακολουθήσουν τα κράτη της ΕΕ με τομείς οικονομίας του «μέλλοντος», όπως πράσινη ανάπτυξη, ψηφιακή επέκταση, αλλά και αναβάθμιση της ευρωπαϊκής άμυνας!

Δεν είναι τυχαίο ότι χθες κυκλοφόρησε έγγραφο κατά το οποίο ο γαλλογερμανικός άξονας πιέζει την Κομισιόν για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας, με το επιχείρημα ότι αυξάνονται οι εξωτερικοί κίνδυνοι και ότι οι αναταραχές στις ΗΠΑ φέρνουν την Αμερική σε μια περίοδο εσωστρέφειας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: