Ο Μηταράκης ξεπέρασε και τον Πατούλη!

Αγόρασε έπιπλα αξίας τουλάχιστον 21.000 ευρώ για το γραφείο του, έναντι 20.000 ευρώ του Περιφερειάρχη Αττικής. Αν μη τι άλλο να μην δείχνουμε και μίζεροι…

Πάρτι στο Διαδίκτυο με τα ακριβά γούστα κυβερνητικών στελεχών για το πού θα κάθονται, όταν θα παίρνουν σημαντικές αποφάσεις.

Νέο σοκ -αυτή τη φορά- από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ο οποίος υπέγραψε σχετική απόφαση, με την οποία αγοράζει έπιπλα και γραφεία, συνολικής αξίας 21.538,75 ευρώ.

Στο σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, με ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου 2020, αναφέρεται:

«Αποφασίζουμε

1. Την απ’ ευθείας ανάθεση για την προμήθεια εξοπλισμού (επίπλων και γραφείων) για την κάλυψη των αναγκών του Γραφείου Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, συνολικού ποσού δεκαεπτά χιλιάδων τριακοσίων εξήντα εννέα ευρώ και ενενήντα έξι λεπτών (17.369,96€) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (24%), ήτοι είκοσι ενός χιλιάδων πεντακοσίων τριάντα οκτώ ευρώ και εβδομήντα πέντε λεπτών (21.538,75€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (24%), στην εταιρεία «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E.» με ΑΦΜ: 094222211 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών, βάσει της αριθ. πρωτ. 1641/19-02-2020 προσφοράς, οι όροι της οποίας θα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα από τον Ανάδοχο

2. Η προκαλούμενη, από την ανωτέρω ανάθεση, δαπάνη συνολικού ποσού είκοσι ενός χιλιάδων πεντακοσίων τριάντα οκτώ ευρώ και εβδομήντα πέντε λεπτών (21.538,75€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (24%), θα βαρύνει τις πιστώσεις του ΑΛΕ 2420489001, του Ειδικού Φορέα 1055-101 «Γραφεία Υπουργού, Αναπληρωτών Υπουργών, Υφυπουργών, Γενικών και Ειδικών Γραμματέων, Αναπληρωτών Γενικών Γραμματέων και Υπηρεσιακού Γραμματέα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου», οικονομικού έτους 2020 και η πληρωμή θα γίνει με χρηματικό ένταλμα βάσει τιμολογίου, στο όνομα του αναδόχου.»

Ε ρε μεγαλεία.. Ετσι ξεπέρασε και τον Γιώργο Πατούλη με τις ταπεινές 20.000 ευρώ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: